Catalogus

Een domeinnaam kopen kan snel en gemakkelijk! Via onderstaand catalogus zoek je snel tussen de beschikbare domeinen. Gebruik de filters om domeinnamen te filteren op categorie of op prijs segment. En gebruik de sorteerfunctie om domeinnamen te sorteren naar wens. Met de knop “Koop domein” kan je de domeinnaam van jouw keuze direct veilig afrekenen. Via de knop “Huur domein” kom je op de pagina waar je een aanvraag kan doen tot het huren van een domeinnaam voor een bepaalde periode.

Categorie
Prijs segment
to GO
Showing 1 – 10 of 20 results Alle 20 resultaten Het enige resultaat Geen resultaten gevonden
Sorteren
Filters Sort
Domeinnaam:
Categorie:
Kopen:
Huren:
ik4feest.nl
.nl
299,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
studentinboedel.nl
.nl
499,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
koersfietsen.nl
.nl
599,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
i-appcreator.com
.com
689,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
kiessportief.nl
.nl
695,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
24vandaag.nl
.nl
749,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
verhuurexpert.nl
.nl
759,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
bewustonline.nl
.nl
|
Kort
799,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
wezijnweervrij.nl
.nl
899,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
elektrogroothandel.nl
.nl
899,00 Incl. BTW
(prijs op aanvraag)
1 2

Bovenstaand overzicht van Domeinnamen zijn domeinen die reeds bezet zijn geweest, wij hebben deze domeinen overgenomen of verzorgen de verkoop van het domein. Alle domeinnamen in deze domein catalogus zijn van DomainOccasions en wij hebben toegang tot alle nodige informatie omtrent een domein.

Domein gekocht, en nu?

Na het ontvangen van jouw bestelling en betaling zullen wij overgaan tot de overdracht van een domein. Dat klinkt spannend, maar het is geen transactie zoals je bij een huis kan verwachten. Het is eigenlijk heel simpel. Je ontvangt van ons een een verhuiscode, die geef jij in bij jouw hosting partij en that’s it! Jij krijgt van je hostingpartij een bevestiging dat er een domein naar jouw account is verhuisd. En wij krijgen deze zelfde melding van onze hostingpartij dat ons domein is verhuisd.

Hierna is het afhankelijk van de keuze van jouw hostingpartij, of je direct kan beginnen met het bouwen aan je domein. In sommige gevallen kan je na het toevoegen van hosting vrijwel direct beginnen met het bouwen aan je site. Er zijn ook hostingpartijen waarbij het koppelen van een domeinnaam aan een hostingpartij soms even duurt.

Help! Het verhuizen lukt niet!

Geen reden voor paniek, het is voor ons niet het eerste domein dat we verhuizen en wij helpen je graag bij eventuele problemen. Daarbij komt dat een verhuiscode niet zomaar verloopt. Zelfs al zou de verhuiscode zijn verlopen, en DomainOccasions.com nog steeds de “officiële” eigenaar zijn. Je bent NOOIT je geld kwijt. Neem contact met ons op wanneer je problemen ondervindt met het verhuizen. Indien nodig parkeren we de verhuizing en krijg je van ons een nieuwe verhuiscode wanneer jij er klaar voor bent.

Betaal veilig & vertrouwd

Reken uw domeinnaam veilig en vertrouwd af met de bekende betaalwijzen van het internet zoals: iDeal, PayPal, Bancontact of gewoon per bankoverschrijving via uw eigen bankomgeving. Na het bestellen ontvangt je van ons een bestelbevestiging. En indien direct betaald een betaalbevestiging. Wanneer je bestelling helemaal is afgerond en jouw domeinnaam is verhuisd ontvang je van ons een factuur van jouw aankoop.

domeinnaam betaalwijze