Privacybeleid


Wij respecteren de privacy van u en alle andere gebruikers van onze website. Om je te kunnen informeren over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, is dit privacybeleid opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. Voor meer informatie omtrent uw privacy, lees vooral deze pagina goed door.

Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die we verwerken zijn:

  • Uw naam
  • Uw e-Mailadres
  • Het IP-adres

Wij verwerken verder geen bijzondere persoonsgegevens, via de site heeft u niet de mogelijkheid om meer gegevens achter te laten.

Waarom wij gegevens bewaren (nodig zijn)

Het bewaren van bepaalde persoonlijke gegevens is voor ons om de volgende reden van belang, echter verwerken wij deze gegevens uiteraard alleen wanneer de wet ons dit toelaat en wij het ook echt nodig achtten.

Nieuwsbrieven

Het kan goed zijn dat wij u een nieuwsbrief versturen, dit gebeurt alleen wanneer u zich daar zelf voor heeft ingeschreven. Hierom verwerken wij uw naam en e-mailadres en bewaren deze tot u zich heeft uitgeschreven, dit kunt u doen via iedere nieuwsbrief via de link onderaan het bericht.

Reacties op berichten

In principe is het reageren op berichten niet mogelijk, mochten wij toch bij bepaalde berichten wel graag reacties zien, en u kiest ervoor om een reactie achter te laten. Dan zullen wij uw naam en e-mailadres verwerken en bewaren met als doel uw reactie goed te kunnen tonen op de website. Dit blijft in principe oneindig bewaard totdat u een verzoek indient tot verwijdering van uw reactie en gegevens.

Vragen en overig contact

Mocht u bij ons informatie opvragen of een vraag indienen per e-mail, dan zullen wij uw gegevens verwerken en bewaren om je te kunnen voorzien van een reactie, hiervoor hebben wij een gerechtvaardigd belang. Deze gegevens blijven 5 jaar bewaard, daarna worden deze gegevens verwijderd.

IP-Adres

Bij een bezoek aan onze website verwerken wij het IP-adres waarmee u de website bezoekt, dit om bepaalde activiteiten op de website te kunnen meten. Deze gegevens worden na 30 dagen automatisch verwijderd.

Logfiles

De server waar ook deze website op staat houdt logfiles bij op de webserver, hier hebben wij een gerechtvaardigd belang bij om onze website te kunnen optimaliseren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid én veiligheid. Wij hebben hierbij een weloverwogen keuze gemaakt in uw privacybelang en onze belangen.

Doorgeven gegevens of het delen ervan

Voor de ondersteuning van onze website voor o.a. het functioneren van de website en bijvoorbeeld het verzenden van nieuwsbrieven kunnen jouw gegevens gedeeld worden.

  • Dienst voor verzenden nieuwsbrief
  • Dienst voor verzamelen gebruik van website
  • Dienst voor advertenties en marketingdiensten


Wij verwerken verder geen bijzondere persoonsgegevens, via de DomainOccasions.com heeft u niet de mogelijkheid om meer gegevens achter te laten.

Ingesloten inhoud andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Cookies

DomainOccasions.com gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. DomainOccasions.com gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Bekijk deze website voor een toelichting op cookies.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Analytische cookies

Omdat wij graag willen weten hoe onze bezoekers onze website gebruiken, en of wij dit verder kunnen optimaliseren gebruiken wij “Google Analytics” de cookies die hiervoor worden geplaatst blijven maximaal 50 maanden bewaard.

Google Adsense

Op DomainOccasions.com kunt u een advertentie tegenkomen van “Google Adsense” deze laat voor u relevante advertenties zien. Lees meer over de cookies van google

Affiliate netwerk

Wij hebben op DomainOccasions.com meerdere mogelijkheden voor externe webwinkels om een advertentie te plaatsen, om dit te kunnen meten wordt hiervoor een cookie geplaatst. Voor deze verwijzing en die cookie verwijzen wij u graag door naar de desbetreffende webwinkel.

Uitschakelen of verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dat kun u doen via de browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Uw gegevens inzien, aanpassen of laten verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door DomainOccasions.com en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info[a]DomainOccasions.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

DomainOccasions.com wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Beveiliging persoonsgegevens

DomainOccasions.com neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info[a]DomainOccasions.com

Over ons

Voor vragen omtrent onze privacyverklaring of indien u graag een verzoek in wil dienen met betrekking tot uw rechten, dan kan u via onze contactpagina het formulier invullen om in contact met ons te komen.

DomainOccasions.com is een website van iDilly Media

iDilly Media
Convenantstraat 23
9502 CK te Stadskanaal
KvK: 60141263
e-Mailadres: webmaster[a]idilly.nl